Ben je toe aan een onafhankelijke, eerlijke en inspirerende sessie over duurzame uitdagingen en oplossingen? Wil je medewerkers of klanten van je organisatie in beweging krijgen om duurzamer te leven? Dan bieden wij uitkomst. IVeDT verzorgt presentaties en workshops op maat. Op jouw locatie, op het water, of digitaal.
Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Presentaties
Van kort tot uitgebreid. Als key-note of warming-up. Op uw locatie, digitaal of zelfs bij ons aan boord. Alles is mogelijk met onze presentaties. De vorm mag dan verschillen, en de inhoud tailor-made zijn, alle presentaties hebben één ding gemeen: ze zijn gegarandeerd inspirerend.
Workshops
Lijkt het je interessant om wat dieper te gaan? Inzoomen op specifieke duurzame uitdagingen of oplossingen? Of om een sessie te koppelen aan zeilen en natuurbeleving? Dan is een tailor-made workshop wellicht wat voor jou.
Duurzaamheid in spelvorm
Het beroemde bordspel Kolonisten van Catan is niet alleen leuk en spannend. Met het door IVeDT ontwikkelde duurzaamheids-scenario is het ook leerzaam. Al spelenderwijs ondervinden de spelers de gevolgen van uitputting, klimaatontwrichting en vluchtelingenstromen. En misschien nog wel belangrijker: hoe duurzaam te spelen!